NieuwsUitgaan

Gitaarworkshop van Menno Bruin voorafgaand jazzmiddag in Peperhuis

Het Peperhuis is zondag 21 januari het jazzmiddelpunt van Enkhuizen. Voordat de jazzmiddag van Sgt Pepper’s Jazzlub daar van start gaat (14:00-17:30 uur), geeft gitarist/docent Menno Bruin een gitaarworkshop.

Iedereen die meedoet aan de workshop, die vanaf 12:30 uur begint, heeft gratis toegang tot de clubmiddag. Samen met Menno Bruin spijkeren de deelnemers hun kennis en kunde van het gitaarspelen bij. “We verzoeken wel om eigen instrumenten mee te nemen”, roept de Jazzclub op.

Farmhouse Jazz & Blues Band
Het is de eer aan De Farmhouse Jazz & Blues Band om de eerste clubmiddag van dit seizoen op het podium van het Peperhuis te staan. Een clubmiddag houdt overigens niet in dat alleen leden van Sgt Pepper’s Jazzclub welkom zijn: iedereen wordt door de jazzclub uitgenodigd om eens te komen kijken. Het zestal van de Farmhouse Jazz & Blues Band speelt veel New Orleans jazz, zo verklapt de jazzclub. “Maar de blues komt ook ruimschoots aan bod, evenals bluesrock en gospel.”

Opgeven voor de gitaarworkshop: rowan.bijl@hotmail.com.
De toegangsprijs voor de clubmiddag bedraagt 12 euro (en 6 euro voor donateurs van Sgt. Pepper’s Jazzclub) en kan betaald worden aan de deur.

 

Comments

comments

Share: