Nieuws

Laura Muskee start huidtherapiepraktijk in Enkhuizen

Laura Muskee (23) startte op 1 december 2017 haar huidtherapiepraktijk in het gezondheidscentrum aan de Wielewaal. Bij HuidOp1 kun je terecht voor het totaalplaatje, zo vertelt ze. “Met de mensen die mij hun huidprobleem toevertrouwen stel ik samen een behandelplan op.”

De huidtherapeute heeft de afgelopen jaren kennis en ervaring opgedaan aan de hogeschool en bij diverse huidtherapieklinieken. “Na mijn VWO heb ik vier jaar huidtherapie gestudeerd aan de hogeschool in Utrecht. Bij dermatoloog David Njoo heb ik vooral dermatologische huidproblemen voorbij zien komen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van botox, fillers, spatader- en fractionele laserbehandelingen.”

Sinds kort is ze officieel BIG-geregistreerd huidtherapeute. “Jong tot oud, met of zonder huidproblemen of huidoneffenheden, kan bij een huidtherapeut terecht”, legt ze uit. “Eigenlijk is iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren bij mij aan het juiste adres.”

Kennis van voeding
Volgens Laura is gezonde voeding van invloed op een gezonde huid. “Daarom heb ik tijdens mijn studie de minor voeding en arbeidsdermatosen (huidziektes opgelopen door arbeid) gedaan. De minor voeding was een mooie combinatie met huidtherapie.”

In haar eigen praktijk gaat Laura dan ook voor het totaalplaatje. Zo wil ze kennis delen om zelf de huid zo goed mogelijk te verzorgen. “Dat draagt bij aan een optimaal resultaat van de behandelingen. Tijdens een intakegesprek kunnen mensen hun huidprobleem laten zien of hun wensen kenbaar maken.”

Meer informatie staat op www.huidop1.nl. Neem contact op met Laura Muskee via info@huidop1.nl of 06-13513582. Huidtherapiepraktijk HuidOp1 is te vinden aan Wielewaal 13 in Enkhuizen.

 

Foto: Laura Muskee.

Comments

comments

Share: