Nieuws

Een avond uiteten om team Leef Elke Dag te steunen

Team Leef Elke Dag gaat dit jaar weer de uitdaging aan: op 6 en 7 juni beklimmen de Enkhuizers lopend of fietsend de Alpe d’HuZes voor KWF. Ze willen in ieder geval 25.000 euro meenemen naar Frankrijk. Om dat te bereiken organiseert het team een dineractie in Enkhuizen en Bovenkarspel op donderdag 25 januari.

Diverse restaurants in Enkhuizen en Bovenkarspel schotelen op 25 januari een speciaal menu voor. Een drie-gangenmenu met een prijs van 30,00 euro, waarvan 17,50 euro bestemd is voor het KWF/Alpe d’HuZes.

De deelnemende restaurants zijn:

Enkhuizen:
Die Port van Cleve (0228 – 312 510)
Van Bleiswijk (0228 – 325 909)
Die Drie Haringhe (0228 – 318 610)

Bovenkarspel:
De Buren (0228 – 521 090)
Het Roode Hert (0228 – 511 412)

(Vergeet bij het reserveren niet om aan te geven dat u komt voor de Alpe d’HuZes actie.)

Met deze actie hoop het team op een inhaalslag van de opbrengst. Het kick-off event dat gepland stond in november ging namelijk niet door.  “Help ons om ons streefbedrag te halen en boek een tafeltje bij één van de vijf restaurants”, roepen de teamleden op op facebook.

Team Leef Elke Dag
Team Leef Elke Dag doet jaarlijks mee aan de Alpe d’HuZes van KWF. Het team bestaat uit een diverse groep Enkhuizers die jaarlijks ludieke acties in petto heeft om geld in te zamelen voor hun sportieve prestatie. Eén van de bekendere acties is Ut Glazen Huus op het Sintjansplein. Dat staat ook dit jaar weer gepland: 3 t/m 5 mei wordt daar dag en nacht gefietst om het streefbedrag van 25.000 euro binnen te krijgen.

Foto: Team Leef Elke Dag (Chris Würdinger)

 

 

Comments

comments

Share: