Nieuws

Enkhuizer jeugd samen naar Walibi

Samen met je vrienden kun je op 24 augustus een dagtrip maken naar Walibi. Welwonen organiseert dit dagje uit voor tieners van 12 tot en met 15 jaar, voorwaarde is wel dat je in Enkhuizen woont.

De kosten van de dagtrip zijn 20 euro per persoon, dit is voor de bus en een entreekaartje. De groep verzamelt om 08:45 uur bij de parkeerplaats van sporthal de Drecht, zodat de bus om 09:00 uur kan vertrekken. De terugreis gaat vervolgens om 17:00 uur van start.

Financiële tegemoetkoming
Wie het financieel wat minder heeft kan een bijdrage krijgen vanuit het Participatiefonds sociale en culturele activiteiten, zo meldt Welwonen. Meer informatie hierover staat op de website van de gemeente.

Aanmelden kan tot 11 augustus via www.welwonen.nu. Jongerenwerker Jazie Velhuizen staat klaar voor meer informatie, via telefoonnummer 0650893719.

 

Comments

comments

Share: