Nieuws

BBQ en Cocktailbar als pop-up restaurant bij Meer Enkhuizen

Meer Enkhuizen opent het eerste pop-up restaurant in Enkhuizen, het team van Meer Enkhuizen slaat hiervoor de handen ineen met Gastro Events uit Den Bosch. Daarmee is de stad een ‘BBQ en Cocktailbar’ rijker van 9 augustus tot en met 3 september.

“Wij openen een pop-up restaurant voor vier weken met het mooiste uitzicht van Enkhuizen”, zo vinden ze bij Meer Enkhuizen. “Je kunt een hapje komen eten van de grill en een cocktail drinken op het terras.”

Bij het restaurant kan geluncht en gedineerd worden voor een prijs tussen de 15 en 22 euro. Naast een ‘gewone’ bbq heeft het tijdelijke restaurant meer in petto voor de gasten. Zo is er ‘live-cooking’ en cocktailshows op het terras.

Meer Enkhuizen is te vinden aan Tussen Twee Havens 9, op de bovenverdieping. Meer informatie staat op de facebookpagina van Meer Enkhuizen.

Foto: Facebook Meer Enkhuizen.

Comments

comments

Share: