Nieuws

Slootjessafari bij de Witte Schuur

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen tijdens de Waterweken op donderdag 27 juli op slootjessafari bij de Witte Schuur.

Met schepnetjes, emmers, kommen en microscopen gaan de kinderen op onderzoek aan de waterkant. Ze beantwoorden vragen als: wat voor beestjes kom je tegen, hoe heten ze, hoe bewegen ze en wat eten ze? Maar ook waterplanten komen voor in deze slootjessafari.

De Slootjessafari is op donderdag 27 juli. Voor 13.30 uur verzamelen bij de Witte Schuur, want daarna vertrekt het gezelschap naar het natuurgebied het ecolint Enkhuizen. Omstreeks 15.30 uur is iedereen weer terug bij de Witte Schuur. Kinderen jonger dan 8 jaar hebben begeleiders nodig.

Om teleurstelling te voorkomen is het gewenst om je vooraf aan te melden, dat kun je hier doen.

Foto: MEC De Witte Schuur.

 

Comments

comments

Share: